Concepte petreceri animatie

 

Un animator pentru copii profesionist, complet si dedicat nu are nevoie sa se costumeze pentru a atrage publicul.

 Asadar, noi am pregatit cateva concepte noi pentru petrecerile copiilor nostri ce implica 1 sau 2 animatori ce vor veni pregatiti cu propsurile dedicate special fiecarui concept, cu experienta si voie buna.

Suntem încântați să vă invităm să vă alăturați nouă într-o aventură plină de energie și distracție.

ZOUKA SPORT PARTY

Recomandat 1 entertainer – 650 lei / 2h (maxim 15 copii)

Program cu 2 entertaineri – 950 lei / 2h

✅ În cadrul acestui eveniment special, copiii vor avea oportunitatea de a se bucura de activități sportive amuzante și captivante. De la tir cu arcul, unde micuții vor învăța să-și pună la încercare precizia și coordonarea, până la săculeții de sărit, unde vor putea sări și să-și arate abilitățile de salt, fiecare moment va fi plin de adrenalină și distracție.

✅ Cu toate acestea, surprizele nu se opresc aici! Cea mai așteptată competiție va fi „Cursa cu obstacole”, unde copiii vor putea să alerge, să sară și să se strecoare prin diferite obstacole. Își vor testa agilitatea și rapiditatea, toate într-un cadru plin de culoare și bucurie.

✅ Echipa noastră de organizatori de evenimente se va asigura că fiecare detaliu este impecabil, de la atmosfera creată, până la jocurile și activitățile captivante, petrecerea va fi una de neuitat pentru toți participanții.

✅ Ei vor avea șansa de a-și exersa abilitățile sportive, de a face noi prieteni și de a petrece timp de calitate într-un mediu distractiv și sigur.

Exemple de jocuri:

☀️ Tir cu arcul  

☀️ Panou cu baloane (darts)

☀️ Traseu sportiv

☀️ 2 nurf gun pentru concursuri

☀️ 2 porti mini-fotbal

In functie de numarul copiilor si de spatiu, animatorii vor alege din mai multe jocuri sportive si se vor adapta conditiilor dumneavostra.

TRANSPORT GRATUIT IN BUCURESTI

Rezerva acum

ZOUKA POOL PARTY

(destinat petrecerilor la piscina)

Program cu 1 entertainer – 650 lei / 2h

Program cu 2 entertaineri – 950 lei / 2h

✅ Programul acestui concept ofera bucuria de a savura vara prin activitați adecvate gradelor ridicate de afara și de a satisfice nevoia de racorire.

✅ Jocurile fiind alternate atat pe uscat cat și în apa dar și sub apa, transformă petrecerea într-o experiență de neuitat.

✅ Cei doi MC coordonatori au grija ca jocurile să fie pe intelesul și pe placul participaniilor, sa nu lipseasca voia buna, amuzamentul și distracția.

 

Exemple de jocuri:

☀️ Water Polo  

☀️ Cercuri piscina

☀️ Water target

☀️ Treasure hunt piscina

☀️ Water basket

☀️ Tuneluri sub apa

☀️ Concursuri diverse de rapiditate

In functie de numarul copiilor si de spatiu, animatorii vor alege din mai multe jocuri sportive si se vor adapta conditiilor dumneavostra.

TRANSPORT GRATUIT IN BUCURESTI

Rezerva acum