POVESTEA ZOUKA

Zouka Events

O companie de divertisment pentru copii, creata din imaginatie si iubire pentru cei mici.

Calatoria Zouka a început in mintea lui Alex acum 9 ani, cand era numai un pui de entertainer si distra copios copiii din toate colturile Romaniei. Iubirea pentru entertainment l-a facut sa creeze Zouka, cu pasi mici dar siguri, acum 3 ani.

Fara capital real, fara plan de afaceri, dar cu multe idei, Alex a lucrat ca entertainer. Din banii stransi a investit in calitatea produselor folosite, in costume autentice facute la croitor, timp personal si resurse. A pus mereu accent pe crearea de jocuri noi pentru cei mici, in cadrul tuturor evenimentelor, si pe consolidarea relatiei cu clientii.
Usor dar sigur, Zouka si-a format o echipa inchegata, creativa, distractiva si profesionista care le ofera atat celor mici, cat si parintilor, mii de amintiri placute.
Alex tinde sa creada ca puritatea copiilor va salva adultii de la o viata anosta, ca energia copiilor de pretutindeni este mana cereasca si ca adultii merita sa zambeasca. Cu acest mix de ganduri, Zouka Events creste, iubeste si creaza petreceri inedite, nascocite de mintea celui mic.

Valorile care reprezinta Zouka Events

 

Idei noi si inovative: Cu cat mai iesite din comun, cu atat mai provocatoare sunt pentru noi. Imaginatia nu are limite si ne asiguram, de fiecare data, ca nu va puneti bariere.
Suntem atenti la ceea ce ne spuneti:  Comunicarea este cheia. Detaliile fac diferenta, iar noi nu lasam nimic la voia intamplarii. Parerea dumneavoastra conteaza.
Suntem prietenii vostri:  Echipa Zouka isi face prieteni, nu clienti. Pentru o petrecere reusita este nevoie de consolidarea relatiilor interumane. Noi suntem oameni ca si dumneavoastra, vrem sa socializam, sa ne distram si sa ne bucuram impreuna, intr-o maniera profesionista.

MEET OUR TEAM

animator

ALEX
OWNER & ENTERTAINEr

    După 9 ani de experiență ca entertainer, după încă 3 ani de ownership la Zouka Events, Alex a creat și a realizat, cu multă creativitate și dedicare, petreceri iesite din tipare pentru copii si adulti. Acestea includ jocuri, spectacole de divertisment, momente disco si colaboratori de top.

    Spirit vesel si creativ, iubitor si pasionat de munca sa cu copiii, neobosit in organizarea de evenimente, Alex isi doreste sa creeze amintiri personalizate pentru fiecare petrecere in parte si sa aduca Zouka Events in inimile tuturor.

 

animator

NINA
GENERAL MANAGER

    Pasiunea de a organiza evenimente pentru copii si adulti, creativitatea si dorinta de distractie, au adus-o pe Nina in cadrul familiei Zouka Events. Absolventa a Facultatii de Psihologie, Nina uimeste cu empatia, energia si atentia cu care organizeaza petrecerile. Analizeaza dorintele clientului pentru a crea o petrecere unica si amintiri ce dureaza pentru totdeauna.

    Personalitatea ei colorata, impreuna cu perseverenta de care da dovada, asigura consilierea si comunicarea perfecta pentru o petrecere de exceptie.

animator

SILVIA

ENTERTAINER

 Silvia este studenta in anul 3 la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării, specializarea Publicitate, din cadrul Universitatii București. Pasiunea Silviei este muzica. Cânta de la varsta de 3 ani si, în prezent, face parte din trupa No Filter. Gingasia si caracterul jucaus, au facut-o sa devina si entertainer pentru copii.

    Pe lângă entertainment, Silvia este si o ursitoare de exceptie. Pentru ca are o imaginatie de poveste, a creat un nou proiect, numit Ursitoare Muzicale. Pe langa personalitatea ei jucausa si amuzanta, are o fire increzatoare si perseverenta.

animator

Vlad

Content creator

    Vlad ne incanta de fiecare data cu bunatate si profesionalism. Creatiile lui exprima libertatea si fericirea copiilor de pretutindeni si, de aceea, este unul dintre stalpii de sustinere a familiei Zouka.

    Ideile si creativitatea cu care ne inspira in fiecare zi, fac ca spiritul echipei sa nu se piarda niciodata. In acest mod, tot ceea ce reprezinta Zouka se consolideaza intr-o zooper-petrecere si amintiri de durata.

 

animator

MOHA
ENTERTAINER & DANCER

    Moha este mai mult decat un coleg vesel si plin de voie buna, un entertainer pentru copii si un dansator. Are o personalitate calma, vesela, jucausa, este un profesionist in industria entertainmentului care isi pune amprenta fericirii in toate petrecerile.

    Dansul este una dintre pasiunile colegului nostru, o pasiune in care munca si determinarea isi spun cuvantul. Pentru ca este un profesionist intr-o industrie a distractiei, face ca aceasta munca sa para o joaca de copii.

 

animator

RUDDY

ENTERTAINER & ACTOR

    Acrtrita de exceptie, studiaza la Caragiale Academy of Theatrical Arts and Cinematography. Creativitatea si energia sunt un izvor nesecat de distractie si rasete, in cadrul evenimentelor. Iubeste arta, iubeste copii si iubeste viata.

    Echipa noastra este magulita de pofta de viata cu care Ruddy ne incanta in fiecare zi.

 

 

 

 

animator

Ciprian

ENTERTAINER

    Este in anul 3 la Politehnica, Facultatea de Inginerie mecanica și mecatronica. Este entertainer de 7 ani si  spunem cu bucurie ca este parte importanta din familia Zouka. Este un spirit vesel, care iubeste distractia si lucrurile bine facute.

    Caracterul lui denota rabdare, dar si o energie care lasa amprenta unei petreceri zooper-cool in amintirea copiilor. Ciprian are super-puterea de a se adapta in orice circumstanta si de a transforma o petrecere simpla intr-un roller coaster de fericire, rasete si voie buna.

animator

ALEXA
PSIHOLOG

    A terminat facultatea de Psihologie Clinica, a facut dezvoltari personale si formari. Este terapeut de analiza comportamentala, psihoterapeut in formare si consiliere parentala. Profesiunalismul si dedicarea ei, ne determina, ca echipa, sa impartim cat mai multa fericire si libertate in evenimentele noastre.

    Cu toate aceste cunostiinte vaste pe care le dentine, Alexa este o fire vesela si distractiva, atat pentru echipa Zouka, cat si pentru cei care isi doresc consiliere in organizarea evenimentelor.